Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-01@13:00:04 GMT

توهين خانم مجري به مردم؟ هرگز!

تاریخ انتشار: ۲۷ تیر ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۰۶۷۶۴۳

خبرگزاري آريا - روزنامه هفت صبح - احمد رنجبر: بررسي نقاط ضعف و قوت «نگي که نگفتي» که از هفته پيش با اجراي ژيلا صادقي روي آنتن شبکه دو رفته است. تهيه کننده به شائبه ها پاسخ مي دهد.

شبکه دو از هفته پيش برنامه اي با عنوان «نگي که نگفتي» روي آنتن فرستاده با اجراي ژيلا صادقي. اين برنامه از شنبه تا چهارشنبه حوالي ساعت 21 و در مدت زماني کمتر از 30 دقيقه پخش مي شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

قصدش نقد اجتماعي با زبان طنز است و وظيفه نقد بر عهده مجري قرار دارد.

اجراي صادقي به نوعي استندآپ کمدي محسوب مي شود که هر هفته با موضوعي واحد ضعف هاي موجود را به روي مان مي آورد. قاعدتا برنامه هايي از اين جنس شائبه توهين پيش مي کشد به ويژه آنکه پيش تر مشابهش را ديده ايم و حالا از خودمان مي پرسيم چقدر آينه رو به روي مان قرار مي گيرد؟ مجتبي احمدي، تهيه کننده «نگي که نگفتي» اما با قاطعيت فرضيه «نگاه بالا به مردم» را رد مي کند. گفته هاي او درباره اين مسئله و نکات ديگر برنامه را مي خوانيد.




شوخي با اتفاقات جدي

شبکه دو پيش از «نگي که نگفتي» در همين ساعت و با همين تايم برنامه «بهترين شکل ممکن» را پخش مي کرد و از شنبه هفته پيش نوبت به اجراي برنامه ژبلا صادقي رسيده است. احمدي درباره پيشينه ساخت برنامه مي گويد: «مدتي پيش طرحي به گروه اجتماعي شبکه دو ارائه داده بودم و تصميم داشتيم در يک برنامه اجتماعي با اتفاقات جدي جامعه شوخي کنيم. درواقع دنبال يک نقد اجتماعي شيرين و مفرح شکل بوديم. اين طرح را با آقاي ديبايي، قائم مقام شبکه در ميان گذاشتيم.

قضيه که جدي شد شبکه دعوت کرد تا درباره طرح حرف بزنيم. نشست مفصلي با قائم مقام شبکه و آقاي عادلي مدير گروه اجتماعي فرهنگي شبکه دو داشتيم. نظرات شان را گفتند و به خط اشتراکي بين خودمان و شبکه رسيديم. دنبال اين بوديم که هم به لحاظ محتوايي حرف درستي بزنيم و هم لحن شوخ طبعي داشته باشيم.»

چرا ژيلا صادقي؟

ژيلا صادقي از مجريان شناخته شده تلويزيون است و حضور او در يک برنامه مي تواند برگ برنده باشد. پيش از آنکه به نقد اجرايش بپردازيم از احمدي درباره انتخاب او مي پرسيم: «برنامه «نگي که نگفتي» هر هفته به يک موضوع مي پردازد. موضوع هفته اول تنبلي بود، اين هفته نظم است و هفته ديگر درباره اسمي که خانواده ها روي بچه ها مي گذارند صحبت مي شود. موضوع جدي است و ما نگاه کمدي به آنها داريم.

به همين خاطر سراغ خانم صادقي رفتيم. با توجه به اينکه اجراي او ريتم دار است و اين برنامه به لحاظ تايمي کوتاه است (کمتر از 30 دقيقه) ايشان را دعوت کرديم و طرح کلي را گفتيم و استقبال کردند. سريع همراه شدند و محتويات را که حاصل يک اتاق فکر چند ماهه بود به نويسنده سپرديم که هر هفته متن هاي مرتبط با برنامه را بنويسد. از روز شنبه تا سه شنبه روي آنتن هستيم و قرار است به هدفي برسيم. مطالب را با مخاطب مان در ميان مي گذاريم، نظرات آنها را هم مي گيريم و گاهي آنها به ما سوژه مي دهند. مثلا اين هفته سوژه هايي آمده که وارد متن ها کرديم.»




ظرفيت مجري هدر نمي رود؟

زمان که کوتاه باشد و نوع اجرا يک نواخت، پتانسيل مجري در درازمدت تحليل مي رود و شايد از سوي بيننده پس زده شود. تهيه کننده «نگي که نگفتي» اينطور پاسخ مي دهد: «کم کم مهمان هايي خواهيم داشت؛ تازه دکور جديد رونمايي شده تا بتوانيم مهمان داشته باشيم. زماني که روي آنتن هستيم گل شبکه و پرمخاطب است، پس بايد طوري صحبت کنيم که مخاطب را از دست ندهيم. ضمن اينکه اين جنس کار قرار نيست متکي به مهمان باشد.

قرار است نوعي از اجرا را تجربه کنيم که مستقيم با مخاطب ارتباط داشته باشيم. جايي که نياز باشد کارشناس، چهره سينمايي يا ورزشي هم براي تکميل موضوع دعوت مي کنيم اما مسئله اصلي اين است که در اين تايم بايد سريع نکته اي که مي خواهيم به ببننده بگوييم و برويم. مطالب دور از ذهن نيستند، نياز به فکر ندارند و نياز به يادآوري دارند»

شائبه توهين

برنامه هايي که هدف شان اصلاح رفتارهاي اجتماعي است و براي اين هدف زبان طنز را انتخاب کرده اند، کم نيستند. سرآمد آن «دورهمي» مهران مديري است که در استندآپ هايش گاه تا جايي پيش مي رود که مردم متهم مي شوند. اجراي ژيلا صادقي هم چنين مفهومي به ذهن متبادر مي کند و قشري را هدف قرار مي دهد که در برخي رفتارها دچار اشکال هستند. از تهيه کننده مي پرسيم اصل حرف او درست اما محکوم کردن مردم کافي نيست: «اين تذکري است که لحاظ مي کنيم.





ما فاصله اي با مردم نداريم و سعي کرده ايم فاصله ها را از بين ببريم. برنامه و مجري اش در تمام لحظات لحن صميمانه اي دارد و قرار است در فضايي صميمي حرف بزنيم نه اينکه خداي ناکرده به کسي توهين کنيم.» مي گوييم اين شيوه نقد مستقيم، عليه مردم است: «واقعيت اين است به هيچ وجه قصد توهين نداريم و هدف مان نزديک شدن به مخاطب است و اگر اين اتفاق بيفتد حتما جلوي آن را مي گيريم چون قرار نيست با مخاطب زاويه پيدا کنيم.

حتي رنگ دکور مي گويد قرار است با مخاطب نزديک باشيم. در همه جاي دکور نوعي رنگ است که توام با آرامش است. در اين هفته دکور جديد رونمايي شد البته کمي کار دارد ولي همانطور که ديديد هدف افزايش جذابيت بصري و ايجاد حس صميمانه است. تيتراژ شکيل تري هم داريم که در حال آماده سازي است و به زودي استفاده مي شود.»

احمدي در تکمله اين بحث مي گويد: «ابتداي برنامه مجري به جاي اينکه حرف بزند نمايشي را اجرا مي کند. نمايش برخي اوقات تاثير بهتري دارد به ويژه اينکه در شروع برنامه است و بيننده را جذب مي کند.»

صادقي مجري صرف است يا در نگارش متن هم همکاري دارد: «ايشان در اتاق فکر برنامه حضور دارد. نويسنده، کوروش معصومي و من دور هم مي نشينيم و متن ها را مي نويسيم. آيتم ها را مشخص مي کنيم و اينکه در متن ها حرف تکراري زده نشود. اين شيوه باعث مي شود مجري به مباحث مسلط تر باشد. البته خيلي از سوژه ها پيشنهاد خانم صادقي است و موقع اجرا دست شان باز است.»

ريتم تند مي شود

يکي از ايرادهاي «نگي که نگفتي» تعداد کم پلي بک است. اين اتفاق باعث شده مدت حضور مجري روي آنتن زياد باشد و خب در درازمدت احتمال دلزدگي بيننده وجود دارد. حتي مهران مديري زير پنج دقيقه استندآپش را اجرا مي کند. احمدي قول مي دهد اين مشکل حل شود: «تعداد پلي بک ها متوازن با استوديو خواهدبود و در هر برنامه پنج، شش پلي بک پخش مي کنيم و مجري زير پنج دقيقه روي آنتن است.»

در برنامه اول بيش از 10 دقيقه رپورتاژ آگهي پخش شد که خب براي برنامه اي 27 دقيقه اي تايم بسيار بالاي است: «اين اتفاق استثناست و نهايت تايم تبليغي برنامه چهار دقيقه است.» آخرين نکته اي که با احمدي در ميان مي گذاريم، همسو شدن سوژه برنامه اين هفته يعني نظم با موضوع برنامه «با صبح» است. ميپرسيم احيانا سوژه ها دستوري نيستند؟ «نه اصلا جنس برنامه ها و نوع مخاطب ها فرق مي کنند. موضوعات مان را با مدير گروه اجتماعي و شبک هماهنگ مي کنيم.»


منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۶۷۶۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور

مهدی مهدی پور که به دلیل آسیب دیدگی ناچار به عمل جراحی شد، بلافاصله پس از عمل جراحی، فیزیوتراپی و برنامه‌های درمانی را شروع کرد.

مهدی پور هر روز از ساعت ۱۰ صبح تا حوالی ساعت ۱۸ در کلینیک دکتر صادقی مشغول درمان است و امروز علی خطیر مدیرعامل باشگاه استقلال با حضور در این کلینیک، از ستاره مصدوم استقلال عیادت کرد.

 مدیرعامل باشگاه استقلال ضمن قدردانی از زحمات دکتر مجید صادقی و علی ادبی، فیزیوتراپ مخصوص مهدی مهدی پور، برای این آبی پوش آرزوی سلامتی کرد و گفت امیدوار است هر چه زودتر مهدی مهدی پور را سلامت و سرحال در میادین فوتبال ببیند.

مهدی مهدی پور و پدرش که از فوتبالیست‌های سرشناس استان اصفهان و ذوب آهن بود نیز از علی خطیر تشکر کردند.

باشگاه خبرنگاران جوان ورزشی فوتبال و فوتسال

دیگر خبرها

  • دیدار امیرحسین صادقی با خانواده شهید مدافع حرم
  • سریال «ماه شرف خانم» در سیمای مرکز کردستان تولید می‌شود
  • مسعود اسکویی درگذشت + سوابق
  • صادقی: انگیزه نساجی از تیم ما بیشتر است
  • خاطره شنیدنی مجری خاص برنامه مشاعره از ملاقاتش با رهی معیری | ویدئو
  • گفتگو با مجری و بازیگر برنامه های نمایشی برای کودکان
  • خاطره مجری برنامه مشاعره از شاعران بنام ایران
  • ورزشکار جوانمرد هرگز زیر بار زور نمی رود
  • حضور نماینده خانم از تهران در مجلس اهمیت زیادی دارد
  • عیادت مدیرعامل باشگاه استقلال از مهدی مهدی پور