Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@01:10:58 GMT

«شوخی با موضوعات کاملا جدی آسان نیست»

تاریخ انتشار: ۲۶ شهریور ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۴۷۷۶۸۱۳

تهیه‌کننده برنامه «نگی که نگفتی» با اعتقاد بر اینکه این برنامه لحنی طنز و فضای ساختاری مفرحی دارد، یکی از نقاط قوت آن را اجرای متفاوت ژیلا صادقی عنوان کرد.

مجتبی احمدی ـ تهیه‌کننده برنامه «نگی که نگفتی» ـ در گفت‌وگو با ایسنا درباره شکل‌گیری محتوای این برنامه و اجرای ژیلا صادقی اظهار کرد: شکل‌گیری «نگی که نگفتی» بر مبنای این بود که قرار است لحظاتی به دور از هر گونه سفارش و نصیحت و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در فضایی مفرح به دنبال ایجاد لبخندی هدفمند بر روی لبان مخاطب خسته از کار روزانه باشیم. با نظر به اینکه در زمان پخش برنامه اهالی خانواده دور هم جمع می‌شوند این فرصت را فراهم کردیم که مطالبی را به مخاطب ارائه بدهیم که او بدون کنکاش در اطراف خودش، آن را هر لحظه از زندگی اجتماعی‌اش حس کرده باشد و در واقع با موضوع قرابت لازم را داشته باشد. بی‌شک طرح مسائل مبتلا به روزانه زندگی که برخی از آن در جدول روزمرگی‌های انسان امروز جای گرفته و به راحتی از آن عبور می‌کند، در قالب طنز کار آسانی نیست؛ چرا که قرار است با موضوعاتی کاملا جدی شوخی می‌شد و البته این شوخی مخاطب را به تفکر وا می‌داشت و اتفاق را در خود و اطرافیان جستجو می‌کرد.

احمدی در ادامه گفت: از سویی به دنبال این بودیم که در این برنامه بیش از آنکه به علم مخاطب افزوده شود، حال مخاطب خوب باشد چرا که مسایل طرح شده در این برنامه چیزی به دور از آنچه خودش می‌داند نیست و در واقع ما کاتالیزوری هستیم در جهت یادآوری نه تدریس؛ بنابراین به این سمت رفتیم که لحنی طنز و فضای ساختاری مفرحی را ایجاد کنیم تا هم حرفمان را بزنیم و هم مخاطبمان را به تفکری مستمر رهنمون باشیم. هر چند مبنا این بود که موضوعاتی جدی را انتخاب کنیم که از میان هنجارها و ناهنجارهای اجتماع باشد و البته شرایط نقد و شوخی هم در آن گنجانده شود.

او با اشاره به اتاق فکر برنامه «نگی که نگفتی» یادآور شد: در این اتاق فکر، هم از اهالی رسانه، هم جامعه‌شناس، هم روان‌شناس و هم آدم معمولی از قشرهای مختلف حضور دارد. علاوه بر آن برنامه‌سازان تلویزیونی هم در کنار اتاق فکر حضور دارند و سعی شد در دورهمی که داشته‌ایم ۴۰، ۵۰ موضوع را بررسی کنیم و از میان آن‌ها ۱۵ سوژه که مهمترین اتفاقاتی است که مردم گریبانگیر آن هستند را انتخاب و به تیم نویسنده ارائه بدهیم و موضوعات را در قالب فضای طنز به چالش بکشیم.

احمدی در ادامه با بیان اینکه بر روی تک تک موضوعات برنامه به لحاظ محتوایی کار شده است، اظهار کرد: تمام موضوعات برنامه به بحث کشیده شده، از زوایای مختلف بررسی می‌شود، لحن و نوع اجرای آن معین می‌شود بخش‌هایی برای اجرا در استودیو نوشته می‌شود و بخش‌هایی را برای نمایش و استند آپ‌های کوروش معصومی و ایلیا احمدی طراحی می‌کنیم، لحن متفاوت اما به لحاظ محتوایی هم راستا برای استودیو و خارج از استودیو در برنامه ما نشانگر آن است که برنامه به سلیقه مخاطب نیز احترام گذاشته است. اجرای متفاوت ژیلا صادقی در این برنامه یکی از جذابیت‌های آن است. به هر حال این جنس کار اجرایی متفاوت می‌طلبد ما مجریان کاربلد و متخصصی داریم که هر کدام شیوه‌ای در اجرا دارند و البته در حوزه خودشان پرطرفدار و موفق هستند اما این برنامه قصه خودش را دارد. خیلی از برنامه‌های تلویزیونی بر اساس مهمان چیدمان می‌شود و در واقع این مهمان برنامه است که کیفیت برنامه را رقم می‌زند اما در برنامه همه چیز بر اساس اجرا و محتوا و البته به لحاظ ساختار ریتم است. ما با این رویکرد به سراغ خانم صادقی رفتیم.

او در ادامه درباره اجرای ژیلا صادقی در این برنامه اظهار کرد: ژیلا صادقی با توجه به سابقه‌ای که در میان مجریان خانم دارد، در ژانر خود اجرای متفاوتی دارد؛ البته محدودیت‌هایی در اجرای مجریان خانم همواره وجود داشته که سطح اجرای خانم‌ها را تغییر می‌دهد اما جنس اجرای ژیلا صادقی به نوعی است که با توجه به اینکه توانایی بازیگری دارد در این برنامه متفاوت ظاهر شده است. او به خوبی می‌تواند شخصیت‌های مختلف را به شکل تیپیکال نمایش دهد و این ویژگی دست ما را برای نگارش شخصیت‌های مختلف در بخش نمایشی باز می‌گذارد. صادقی ریتم، تمپو و برقرار کردن ارتباط با هر نوعی از مخاطب را بلد است و این ویژگی برای من و تیم نویسنده‌ام فرصتی است ویژه برای نگارش موقعیت‌های مختلف اجرایی، کوروش معصومی نیز در کارش توانا و موثر عمل می‌کند او نیز طنازی‌های خودش را دارد و بر اساس سوژه و موضوع لحن و اجرایی مفرح به خود می‌گیرد.

احمدی در پایان در پاسخ به اینکه آیا برنامه «نگی که نگفتی» در ایام محرم ادامه خواهد داشت، اظهار کرد: این برنامه در قالب ۶۰ قسمت تدارک دیده شده که ممکن است در ایام محرم پخش نشود. از طرفی هم ممکن است با تغییراتی مواجه شود و به روی آنتن برود اما این منوط به تصمیم مدیران است. اما با توجه به جنس برنامه احتمالا در روزهای محرم به روی آنتن نرود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۶۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام متقی‌فر، در اولین نشست تخصصی وصال شیرین که با حضور نمایندگان این طرح از استان‌های مختلف برگزار شد، ضمن تشریح این طرح گفت: کانون‌های ازدواج آسان از گذشته در حال فعالیت بودند. در بعضی شهرها هم شبکه فعالین ازدواج به راه افتاد که همچنان در برخی از شهرها فعال هستند.

وی با اشاره به تجملات مرسوم در حوزه برگزاری مراسم ازدواج که هزینه‌های گزافی به جوانان تحمیل میکند یادآور شد: از سال ۸۸ آمار سالیانه ازدواج افزایش نیافته بود، اما از سال ۹۸ در دوران کرونا آمار ازدواج افزایش یافت. این به دلیل کاهش تجملات بود که جوانان به ازدواج روی آوردند.

متقی فر خاطرنشان کرد: مخاطب در وصال شیرین همه جوانان هستند نه اینکه صرفاً برای محرومین کار کنیم. از با کیفیت‌ترین خدمات تا خدمات معمولی‌تر را می‌توان هماهنگ کرد و از طریق پلتفرم «همراه» در اختیار جوانان قرار داد تا بدون بدهی زندگی خود را شروع کنند.

وی با اشاره به اینکه کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج برای اینکه بتوانند خدماتی بدهد و مجموعه خود را بچرخانند باید مبالغی دریافت کنند، اظهار داشت: ما هیچ انتفاعی از ستاد وصال شیرین نخواهیم برد. یعنی ما از جوانان در ازای ارایه خدمات پول نمی‌گیریم. البته منظور ما این نیست که همه ملزومات رایگان شود اما می‌توان کاری کرد که با قیمت مناسب تمام شود و تا جای ممکن هزینه ها را کاهش داد.

متقی‌فر نقطه عطف کار را عدم رقابت طرح وصال شیرین با کانون‌های ازدواج آسان و شبکه فعالین ازدواج دانست و بیان کرد: ما در طرح وصال شیرین وارد کار اجرایی نمی‌شویم و فعالیت ما در حد ستادی باقی خواهد ماند. اما با طراحی سامانه همراه در صدد کمک به کانون‌ها و شبکه‌های ازدواج آسان و مراکز مشاوره در استان‌ها هستیم و آن‌ها را از نظر نیازمندی‌ها و تجهیزات تامین مالی می‌کنیم.

وی در تشریح طرح وصال شیرین گام های تعریف شده در مراکز استان و شهرستان‌ها را برشمرد و گفت: گام اول شناسایی مغازه‌داران، خیرین و خدمات‌دهندگانی مانند تالار و رستوران است که حاضرند تخفیف بدهند. گام دوم ارزیابی فعالیت‌ها است و گام بعدی ثبت این مجموعه‌ها در سامانه همراه خواهد بود که این امر به مجموعه‌های وصال شیرین در استان‌ها سپرده شده است. جوانان با مراجعه به سامانه، خدمات را می‌بینند و انتخاب می‌کنند و با دریافت معرفی‌نامه از طریق سامانه خدمات می‌گیرند.

متقی فر در پایان ضمن اعلام خبر رونمایی از این طرح در هفته ازدواج در خردادماه امسال گفت: تلاش می‌کنیم امسال نسبت به گذشته میزان هزینه تمام شده ازدواج را تا حدی کاهش دهیم. این امر با همکاری و انتقال تجربه مسوولین طرح در استان‌ها تسهیل خواهد شد.

کد خبر 6092423

دیگر خبرها

  • شوخی گل آقا با امام خمینی (ره) + فیلم
  • ببینید | واکنش شمسایی به شوخی با او در سریال نون خ
  • کارگردان مشهور ایرانی: تلویزیون نمی‌بینم!
  • تعمیر مایکروفر در محل و سلام به دنیای پخت و پز آسان
  • انتشارات جمکران با ۵۰۰ عنوان به نمایشگاه کتاب می‌آید
  • نحوه ساخت آسان یک قفل با میلگرد (فیلم)
  • برپایی جشن ازدواج ۲۳ پاسدار در سردشت
  • یک شام خوشمزه و آسان برای علاقه‌مندان به بادمجان
  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • تلویزیون «جام‌جم» را تعطیل کرد؟