Web Analytics Made Easy - Statcounter

ژیلا صادقی در برنامه زنده اینستاگرامی «با سخنوران سعدی» فن بیان و مهارت زیباتر صحبت کردن واژه‌های فارسی را توضیح می‌دهد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی بنیاد سعدی، برنامه «با سخنوران سعدی» (فارسی را زیباتر صحبت کنیم) که به منظور افزایش مهارت فن بیان و سخنوری فارسی‌آموزان و بیان شیواتر واژه‌های فارسی از صفحه اینستاگرام بنیاد سعدی برگزار می‌شود، در دومین برنامه خود میزبان ژیلا صادقی، مجری و گوینده و محمد منهاح عالم و محمد عرف، فارسی‌آموزان اهل هندوستان خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه حمیدرضا امیرافضلی، مدرس فن بیان و گویندگی به بیان بخشی از مهارت‌های کلامی همچون تلفظ درست آواهای فارسی و مهارت زیبا سخن گفتن می‌پردازد و در گفت‌وگو با ژیلا صادقی از تجربیات مهارت زیبا صحبت کردن سخن می‌گویند و سپس با دعوت فارسی‌آموزان هندی، چند تکنیک آواها و مهارت فن بیان را آموزش می‌دهند.

این برنامه چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۷ از صفحه اینستاگرام بنیاد سعدی به صورت زنده برگزار می‌شود.

در خبر برگزاری این برنامه آمده است: از آن‌جایی که یادگیری هر زبانی، اولین قدم در آموزش آن است، مهارت زیبا و مسلط صحبت کردن به آن زبان هم اهمیت ویژه‌ای دارد و در مراحل پیشرفته‌تر برای فراگیران زبان می‌تواند کسب درآمد از راه ترجمه همزمان، ترجمه مکتوب، سخنرانی، مجری‌گری و گویندگی رادیویی و تلویزیونی، بازیگری و حتی خواندن کتاب صوتی به همراه داشته باشد.

با توجه به علاقه فارسی‌آموزان غیرایرانی به هنر شعرخوانی، دکلمه، مجری‌گری، بازیگری و ترجمه همزمان و غیره روابط عمومی بنیاد سعدی بر آن شد تا با همکاری حمیدرضا امیرافضلی، مدرس فن بیان و گویندگی که خود اهل شعر و نویسندگی است، در هر برنامه زنده اینستاگرامی، نکاتی از مهارت‌های فن بیان زیباتر صحبت کردن به زبان فارسی را به فارسی‌آموزان و علاقه‌مندان این حوزه آموزش دهد.

همچنین در هر برنامه قرار است «یکی از مجریان و گویندگان رادیو و تلویزیون و یا بازیگران ایران به عنوان مهمان ویژه برای کسب تجارب آن‌ها» و «یک یا دو نفر از فارسی‌آموزان داوطلب برای شرکت در برنامه برای انجام آموزش‌های فن بیان» حضور داشته باشند.

علاقه‌مندان برای مشاهده این برنامه می‌توانند چهارشنبه ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ ساعت ۱۷ (به وقت تهران) به صفحه اینستاگرام بنیاد سعدی به آدرس saadifoundation@ مراجعه کنند.

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: بنیاد سعدی ژیلا صادقی فارسی آموزان بنیاد سعدی ژیلا صادقی صحبت کردن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۶۵۹۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق

به گزارش خبرگزاری مهر، انسیه خزعلی، روز یکشنبه در مراسم بزرگداشت روز روانشناس که در مجموعه دهکده نشاط ولیعصر و به همت سازمان بهزیستی و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره جمهوری اسلامی ایران به میزبانی اداره کل بهزیستی استان تهران برگزار شد، افزود: نقش روانشناسان در امیدآفرینی و سازندگی روح و جان بشر و تلاشی که برای زیبا زندگی کردن و بهینه بودن به کار می‌برند بر کسی پوشیده نیست.

وی گفت: نقش درمانگر جسمی و روحی ناهنجاری‌ها و نقص‌ها از یک سو، نقش پیشگیری و ممانعت از آسیب‌ها از یک سو؛ اما اینکه بتوان قدرت و توانمندی فرد را به کار گرفت و استعدادهای او را شناخت و در او انگیزه و امید ایجاد کرد از مهم‌ترین کار روانشناسان است.

معاون رئیس جمهور ادامه داد: تدوین منشور مشاوره خانواده از مسوولیت‌هایی است که در سند مهندسی فرهنگی کشور بر عهده این معاونت قرار گرفته است و در ماه‌های قبل به تدوین نهایی رسید که بعد از رفتن به شورای مهندسی فرهنگی، عمومی خواهد شد.

وی بیان کرد: از وظایف دیگری که در ماه‌های آغاز به کار دولت از جانب رئیس جمهور بر عهده این معاونت گذاشته شد، برنامه‌ریزی برای پیشگیری یا کاهش طلاق بود که در این خصوص برنامه‌هایی را به ستاد ملی زن و خانواده بردیم و پس از تصویب، نتیجه نهایی در کمیسیون‌های فرعی و اصلی دولت مصوب و ابلاغ شد.

خزعلی همچنین گفت: از جمله این برنامه‌ها می‌توان به طراحی پلتفرم همساز برای زوجین نوپا اشاره نمود، تا از روزی که ازدواج می‌کنند مشاور خانواده در اختیار آنها قرار بگیرد و هر ماه با آنها تماس گرفته شود. در این طرح همچنین آموزش‌هایی برای مهارت زندگی و ارتباط به زوجین داده می‌شود تا دچار مشکل نشوند.

وی ابراز امیدواری کرد مشاورین و روانشناسان در اجرای این برنامه معاونت را پشتیبانی و همراهی نمایند.

وی در ادامه مشاوره‌های روانشناسی و حقوقی را از جمله حمایت‌هایی دانستند که می‌توان به زنان سرپرست خانوار ارائه نمود.

در انتهای این مراسم از روانشناسان و مشاوران برتر تجلیل به عمل آمد.

کد خبر 6091291

دیگر خبرها

  • توانایی زبان فارسی در گرو این است كه زبان علم باقی بماند
  • ۲۱۳ هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی اضافه شد
  • برنامه کودکی نداریم که درباره «جیغ و دست و هورایش» صحبت کنیم
  • رشته‌های فنی باید در شهرستان معمولان ارتقا یابد
  • «سرزمین شعر» ۱۵ میلیون نفر بازدید کننده داشت
  • نمایشگاه تولیدات خوداتکایی مدارس شبانه‌روزی در سنندج برپا شد
  • آموزش مهارت زندگی به زوجین برای کاهش طلاق
  • نمایش دستاوردهای خودکفایی دانش‌آموزان با نیازهای ویژه در سنندج
  • انعقاد تفاهم‌نامه‌ بنیاد نخبگان و آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • مهارت آموزی ۲ هزار و ۱۹۸ نفر در فروردین امسال